Workshops

Ik bied workshops op locatie in overleg. Mogelijkheid tot workshop bij mijn locatie. Duur workshop ongeveer 1,5 uur.

Workshop: Afvallen hoe dan?
Er komen steeds meer manieren om af te vallen met vaak goede, maar ook slechte kanten. Hoe weet je dan tussen al die informatie en keuzes wat nu echt verantwoord is?

Tijdens deze workshop leg ik uit wat er zoal komt kijken bij de wens om af te vallen. Geef ik de basiskennis over voeding die nodig is om gezonde en of betere keuzes te maken. Welke factoren spelen nog meer mee behalve voeding, zoals bewegen, gewoontes en gedrag. Welke richtlijnen moet je aanhouden om op verantwoorde en blijvende manier af te vallen. Hoe ontstaat het telkens weer zwaarder worden na een dieet en hoe voorkom je terugval. Het voorkomen van het jo jo effect. Na de workshop heb je de nodige kennis om te kunnen bekijken wat een juiste manier voor jou is om af te vallen en dit keer gaan we voor blijvend.

Workshop: Baas over eigen eten.
Je neemt je van alles voor om een dieet te volgen. Je begint vol goede moed en op een zwak moment ga je van alles eten en daarna voel je alsof je gefaald hebt, alsof het dieet toch geen zin meer heeft en geef je op. Herken je dit? Dan heb je vast iets aan mijn workshop Baas over eigen eten. Tijdens deze workshop leer ik je welke keuzes je kunt maken met voeding. De basiskennis over gezonde voeding en wat je nodig hebt. Hoe reageert jouw lichaam op voeding en wat werkt specifiek voor jou. Je leert controle te hebben over je eetgewoonten en wat je kan doen om terugval te voorkomen en ook wat je kan doen als je een terugval hebt. Baas over eigen eten begint met de juiste kennis over voeding en welke factoren er nog meer meespelen zoals denkpatroon en omgevingsfactoren. Ik laat jullie tijdens de workshop je beginsituatie zelf in kaart brengen en gaandeweg met de informatie je eigen plan opstellen. We bekijken verschillende voedingsmiddelen en leren kijken naar de etiketten. Een zeer waardevolle workshop voor mensen bij wie een dieet eerder niet wilde lukken en wie meer controle wilt krijgen over zijn voeding.

Beide workshops kunnen gegeven worden op het werk, of bij iemand thuis. Wil je er een gezellige avond van maken met een zinvolle inhoud dan is dit een originele manier.

Prijs: Mijn locatie: 60 Eeuro inclusief BTW.

Prijs: Locatie elders in Den Haag, Rijswijk en directe omgeving 60 Euro inclusief BTW.

Voedingsplan

Gebruik niet zomaar een algemeen voedingsplan van het internet. Ik help je met een voedingsplan dat specifiek voor jou werkt!

Afvallen

Iedereen is anders. Om af te kunnen vallen moeten we een manier vinden die het best past bij jou en bij je leven. Ik ga met je op zoek naar veranderingen die jij goed vol houdt.

Werk/Privé balans

Samen gaan we op zoek naar de methode die het beste bij jou past om je persoonlijke kracht te behouden en te vergroten. Om stap voor stap veranderingen te bereiken die je overal kunt toepassen.

Cardio

Wil jij je conditie verbeteren en wat extra calorieën verbranden? Dan is cardiotraining een optie. Hardlopen, fietsen en zwemmen hebben een positief effect op je bloeddruk, verlagen de kans op hart- en vaatziekten en zijn uitermate geschikt om de conditie van je hart en longen te verbeteren. Ook bij dagelijkse activiteiten profiteer je van een betere conditie.

Maak een afspraak om de mogelijkheden voor Workshops te bespreken