Stok achter de deur programma

Stel zelf je eigen stok achter de deur programma op. Helpt het als ik je bel, mail of app? Je kiest zelf hoe vaak en welke contactvorm je prettig vindt zodat ik contact met je houd om te checken hoe het gaat en zo nodig advies te geven.

Prijs: 1,50 inclusief BTW per contactmoment.

Voedingsplan

Gebruik niet zomaar een algemeen voedingsplan van het internet. Ik help je met een voedingsplan dat specifiek voor jou werkt!

Afvallen

Iedereen is anders. Om af te kunnen vallen moeten we een manier vinden die het best past bij jou en bij je leven. Ik ga met je op zoek naar veranderingen die jij goed vol houdt.

Werk/Privé balans

Samen gaan we op zoek naar de methode die het beste bij jou past om je persoonlijke kracht te behouden en te vergroten. Om stap voor stap veranderingen te bereiken die je overal kunt toepassen.

Cardio

Wil jij je conditie verbeteren en wat extra calorieën verbranden? Dan is cardiotraining een optie. Hardlopen, fietsen en zwemmen hebben een positief effect op je bloeddruk, verlagen de kans op hart- en vaatziekten en zijn uitermate geschikt om de conditie van je hart en longen te verbeteren. Ook bij dagelijkse activiteiten profiteer je van een betere conditie.

Maak een afspraak voor het Stok achter de deur programma