Core training voor 30 minuten.

Een half uur gerichte core training voor het centrum van je lichaam. Alle kracht en beweging komt vanuit het midden van je lichaam, oftewel je core. Bij core training versterken we samen je rompspieren zoals je buik, rug, bekken en de dieper gelegen rompspieren. Al deze spieren zijn belangrijk bij o.a. optillen van je boodschappen en je kinderen. Een sterke core zorgt er ook voor dat je krachttraining met betere controle kan doen en meer uit je krachttraining haalt zonder rugklachten. Het is een krachttraining zonder krachttoestellen waarbij je je balans en stabiliteit verbetert. Core training is de basis voor andere lessen zoals hardlopen, bodypump enzovoorts, betere lichaamshouding en het voorkomen van rugklachten.

Prijs 30 minuten core training 30 euro inclusief BTW.

Mocht je nog een extra iemand meenemen dan is het 5 euro extra, dus 35 euro voor beide deelnemers. Breng dus een sportmaatje mee en ontvang fikse korting.

Voedingsplan

Gebruik niet zomaar een algemeen voedingsplan van het internet. Ik help je met een voedingsplan dat specifiek voor jou werkt!

Afvallen

Iedereen is anders. Om af te kunnen vallen moeten we een manier vinden die het best past bij jou en bij je leven. Ik ga met je op zoek naar veranderingen die jij goed vol houdt.

Werk/Privé balans

Samen gaan we op zoek naar de methode die het beste bij jou past om je persoonlijke kracht te behouden en te vergroten. Om stap voor stap veranderingen te bereiken die je overal kunt toepassen.

Cardio

Wil jij je conditie verbeteren en wat extra calorieën verbranden? Dan is cardiotraining een optie. Hardlopen, fietsen en zwemmen hebben een positief effect op je bloeddruk, verlagen de kans op hart- en vaatziekten en zijn uitermate geschikt om de conditie van je hart en longen te verbeteren. Ook bij dagelijkse activiteiten profiteer je van een betere conditie.

Maak een afspraak om de mogelijkheden voor Core training te bespreken