Coachinggesprekken over voeding, advies en gedragsverandering

Tijdens een gesprek van een uur, verdiep ik mij in jouw eetgewoonten, gedrag en denkpatroon en geef ik jou advies. De volgende punten komen aan bod:

  • Wat eet je gemiddeld op een dag?
  • Wanneer gaat het mis en hoe ga je dat voorkomen?
  • Wat kan er in haalbare stappen beter?
  • Wat zijn factoren die invloed hebben op je voeding en wat kunnen we daar aan doen?
  • Welke denkpatronen zitten je in de weg?
  • Ik geef je kennis en inzicht waarmee je zelf een gezondere leefstijl kan opbouwen die bij jou
    past?

Ik geef geen kant en klaar dieet dat ik standaard toepas. Ik kijk gericht wat jouw doel is, wat bij jou past. We kijken naar gezondere keuzes en wat je zelf lust. Ik geef je kennis over voeding zodat je die zelf kunt toepassen in de praktijk. Op naar blijvende verandering.

Prijs: 15 euro inclusief BTW per gesprek van een uur.

Verslag van het gesprek met advies en aandachtspunten. 7,50 euro inclusief BTW.

Voedingsplan

Gebruik niet zomaar een algemeen voedingsplan van het internet. Ik help je met een voedingsplan dat specifiek voor jou werkt!

Afvallen

Iedereen is anders. Om af te kunnen vallen moeten we een manier vinden die het best past bij jou en bij je leven. Ik ga met je op zoek naar veranderingen die jij goed vol houdt.

Werk/Privé balans

Samen gaan we op zoek naar de methode die het beste bij jou past om je persoonlijke kracht te behouden en te vergroten. Om stap voor stap veranderingen te bereiken die je overal kunt toepassen.

Cardio

Wil jij je conditie verbeteren en wat extra calorieën verbranden? Dan is cardiotraining een optie. Hardlopen, fietsen en zwemmen hebben een positief effect op je bloeddruk, verlagen de kans op hart- en vaatziekten en zijn uitermate geschikt om de conditie van je hart en longen te verbeteren. Ook bij dagelijkse activiteiten profiteer je van een betere conditie.

Maak een afspraak om de mogelijkheden voor coaching gesprekken over voeding, advies en gedragsverandering te bespreken