Cardio boxing voor 30 minuten.

Tijdens een half uur cardio boxing leer ik je de basistechniek van het boxen en werken we aan jouw lichamelijke conditie. Er is geen direct fysiek contact wat het heel toegankelijk maakt. Het is de ideale manier om ook stress kwijt te raken en je hoofd leeg te maken. Veel trainingen zijn gericht op het onderlichaam, maar bij cardio boxen ligt de nadruk juist op het bovenlichaam. Naast dat het je conditie verbetert door de hoge hartslag tijdens de high intensity training krijg je ook meer kracht. Aspecten die ook aan bod komen zijn je evenwicht, coördinatie en reactievermogen. Afgewisseld met andere oefeningen maken we er een leuke intensieve les van.

Prijs: 30 minuten cardio boxen 30 euro inclusief B.T.W.

Mocht je nog een extra iemand meenemen dan is het 5 euro extra, dus 35 euro voor beide deelnemers. Breng dus een sportmaatje mee en ontvang fikse korting.

Voedingsplan

Gebruik niet zomaar een algemeen voedingsplan van het internet. Ik help je met een voedingsplan dat specifiek voor jou werkt!

Afvallen

Iedereen is anders. Om af te kunnen vallen moeten we een manier vinden die het best past bij jou en bij je leven. Ik ga met je op zoek naar veranderingen die jij goed vol houdt.

Werk/Privé balans

Samen gaan we op zoek naar de methode die het beste bij jou past om je persoonlijke kracht te behouden en te vergroten. Om stap voor stap veranderingen te bereiken die je overal kunt toepassen.

Cardio

Wil jij je conditie verbeteren en wat extra calorieën verbranden? Dan is cardiotraining een optie. Hardlopen, fietsen en zwemmen hebben een positief effect op je bloeddruk, verlagen de kans op hart- en vaatziekten en zijn uitermate geschikt om de conditie van je hart en longen te verbeteren. Ook bij dagelijkse activiteiten profiteer je van een betere conditie.

Maak een afspraak om de mogelijkheden voor Cardio boxing te bespreken