In 100 dagen slanker en fitter

 Informatie over het “in 100 dagen slanker en fitter” programma

Van nu alles eten en een lichaam waar je niet blij mee bent  , naar inzicht wat en hoeveel jij moet eten en zo je streefgewicht kunnen bereiken.  De baas zijn over je eigen voeding en dat ook nog op een leuke manier die ook past bij jou.

 

 

 

 

Jij

Je kijkt in de spiegel en bent niet blij / tevreden met wie je bent.  Het liefst wil je slanker zijn en je fitter voelen. Je draagt de kleren niet (meer) die je wilt en je voelt je niet jezelf. Misschien ben je wel een tikkeltje down of verdrietig of heb je de hoop opgegeven. Je bent wellicht geen 18 meer, maar kom op! Te jong om zo de rest van je leven te moeten zijn. Je beseft wel dat er wat kilo’s af moeten, maar je  denkt  het is te zwaar om te lijnen dat houd ik nooit vol. Of je ziet er al überhaupt als een berg tegenop om te beginnen. Pfff, zoveel moet eraf. Je wacht op het ideale moment, bent misschien zelfs al een paar keer begonnen, maar bent afgehaakt. Daarna voelde je je helemaal een opgever. Misschien geloof je niet eens dat jij slank kan zijn, je hebt altijd al of langere tijd overgewicht. Wellicht verschuil je je achter het idee, ach ja, uiterlijk is niet alles. “Ik moet ook kunnen genieten en leven”. Maar, zó leven, wil je eigenlijk ook niet

Wat als ik je nou zeg dat je wel echt af kan vallen? Dat het wel op een haalbare manier kan die bij jou past? Dat ik je gedragsverandering aan kan leren die gewoontes worden net als tanden poetsen en haren kammen? Dat ik je kan leren over alle factoren die te maken hebben met gewichtsverlies op de juiste manier . En eentje die echt werkt. Geen onzin diëten . Dat jij weer blij word met jezelf. Dat elk mens een beetje liefde en aandacht nodig heeft en het niet zelf hoeft te doen. Ik hoor en zie jou en ben er voor je. Hoeveel is dat je waard?

Voor de mensen die echt willen veranderen , er echt klaar mee zijn om zo door het leven te gaan bied ik 

in 100 dagen slanker en fitter programma.