Welkom op de site van Choice by Passion.

Het heeft even geduurd, maar hier is dan de plek waar je alle informatie kunt vinden over mijn passie.

Ik ben een weg ingeslagen en die blijf ik volgen. Om mensen nog meer te kunnen bieden start ik nu ook met de BGN erkende opleiding tot gewichtsconsulente. Met dit erkende diploma kunnen mensen het voedingsadvies ook vergoed krijgen van hun ziektekostenverzekeraar. Dat gekoppeld met mijn eigen ontwikkelde visie die nu al zijn vruchten afwerpt bij mijn klanten is dat de perfecte weg naar succes.

Laat me weten wanneer iets niet duidelijk is op de website of maak direct de stap naar verandering en neem contact met me op via het contactformulier op de website.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.