[av_textblock size=” font_color=” color=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-14cwl’]
Welkom op de site van Choice by Passion.

Het heeft even geduurd, maar hier is dan de plek waar je alle informatie kunt vinden over mijn passie.

Ik ben een weg ingeslagen en die blijf ik volgen. Om mensen nog meer te kunnen bieden start ik nu ook met de BGN erkende opleiding tot gewichtsconsulente. Met dit erkende diploma kunnen mensen het voedingsadvies ook vergoed krijgen van hun ziektekostenverzekeraar. Dat gekoppeld met mijn eigen ontwikkelde visie die nu al zijn vruchten afwerpt bij mijn klanten is dat de perfecte weg naar succes.

Laat me weten wanneer iets niet duidelijk is op de website of maak direct de stap naar verandering en neem contact met me op via het contactformulier op de website.
[/av_textblock]

[av_social_share title=’Deel dit stuk’ style=” buttons=” av_uid=’av-jnm40rfp’ admin_preview_bg=”]

[av_comments_list av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av_uid=”]